Tuesday, July 19, 2016

Today nyer story

 Hari ni pergi Wacana Minda tajuk Kerjaya & Keluarga: Mana Satu Pilihan? oleh Cr. Haji Hushim Haji Salleh.
Menarik ceramah beliau. Tidak bosan langsung. Banyak bercerita tentang pengalaman dari kes yang beliau handle, tapi semua profile dirahsiakan sebab counselor ade etiquette mereka sendiri.
Seronok lak belajar physiology sebab kita belajar macam mana nak handle manusia. Sangat penting sebab kehidupan kita dari lahir sampai mati memang berurusan dengan emosi manusia. Bukan senang nak handle ooo... Berapa kali korang semua tak puas hati dengan orang lain? Tak terkirakan?

 Ni aktiviti malam.. main pistol bubble. Haa... kene tembak luar je kan? mama dia marah la kalau main dalam rumah, abis berdeceh ke lantai nnti.
Ini art-work yg dapat aku siapkan hari ni je.

Monday, July 18, 2016

Heart & Soul di Bangi Sentral

Makanan sini sedap.
Harga Boleh tahan $$$. Kami order 2 ais blended, 1 chocolate ice, 1 olio pasta, fried chicken chop, Sirloin steak. Total semua RM90++.
Kalau nak makan western santai2 kat tempat hipster camni, boleh la try.
Haa..